Aspis 🎗️ CDR&TSUNAMI

Necesites alguna cosa?

Catalunya
Joined on September 09, 2012
@unquartdenou Statistics

We looked inside some of the tweets by @unquartdenou and found useful information for you.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
7 days
Average replies
710
Average retweets
4690
Average likes
12367
Tweets with photos
5 / 100
Tweets with videos
19 / 100
Tweets with links
0 / 100
Fun Fact

46% of U.S. social media users now access platforms such as Twitter and Facebook via their mobile phone, up 9% – almost one-quarter overall – from 2011.

No se le puede dar la mano a quien permanece con el puño cerrado IG. Lo más revolucionario que una persona puede hacer es decir siempre en voz alta lo que realmente está ocurriendo RL. El cuerpo está hecho para ser visto, no para ser tapado MM. La independencia es felicidad SBA.

0
0
3

Replying to @QuicoSalles

Quan hagin desallotjat tornem a tallar per un altre punt, encara q Tsunami no digui cap punt exacte ! I així indefinidament!

0
8
15
Imatge atropellament tall Meridiana 19:35 — 11 Novembre 2019 — 6977-FBY Opel Astra blau marí.

Imatge atropellament tall Meridiana 19:35 — 11 Novembre 2019 — 6977-FBY Opel Astra blau marí.

1
102
25
📽🆘 #BoliviaSOS

✔Policía Nacional de Bolivia asesina niña de 14 años en el alto 
Reprensión en contra de las protestas en favor de ⁦@evoespueblo⁩ 
#EvoElMundoEstaContigo

⚠️VAMOS HACERLO VIRAL⚠️
@rhm1947 @RalitoDigital @YourMarkLubbers @FloryCantoX

📽🆘 #BoliviaSOS ✔Policía Nacional de Bolivia asesina niña de 14 años en el alto Reprensión en contra de las protestas en favor de ⁦@evoespueblo#EvoElMundoEstaContigo ⚠️VAMOS HACERLO VIRAL⚠️ @rhm1947 @RalitoDigital @YourMarkLubbers @FloryCantoX

20
676
275

Fuck vox

13K
75K
226K

D'aquí a una hora seré al Consulat Frances, Ronda Universitat ,22, per a intentar parlar amb el Consol i exposar la meva protesta per l'actuació de la policia francesa, reprimit el dret a protesta de les nostres filles i nétes.

4
133
254

Estem trigant ja a organitzar una caixa de solidaritat per pagar les multes dels cotxes que s'està enduent la grua a la Jonquera! Si no es pot anar a tallar la Jonquera, s'hi pot col·laborar econòmicament.

69
2K
4K

A Meridiana i 10% de bateria.

0
0
2

Demaneu a @assembleapluni que plantegin en l'assemblea d'aquesta nit el trasllat de l'acampada a la frontera.

0
0
3
Le maire de Prats del Mollo à la frontière catalane sert de négociateur avec les forces de police. 
Il précise aux médias espagnols que les interviews se feront en catalan ou ne se feront pas. 
#TothomalaJonquera 
#JoSocCDR 
#Tsunamidemocratic 
#SpainSitAndTalk 
#WakeUpEurop

Le maire de Prats del Mollo à la frontière catalane sert de négociateur avec les forces de police. Il précise aux médias espagnols que les interviews se feront en catalan ou ne se feront pas. #TothomalaJonquera #JoSocCDR #Tsunamidemocratic #SpainSitAndTalk #WakeUpEurop

29
695
1K

ATENCIÓN! Hago un llamamiento urgente a CERRAR LA FRONTERA POR IRUN! KATALUNIA GURE LAGUNTZA BEHAR DU! ELLOS YA HAN CERRADO LA JONQUERA!

233
5K
10K

Quoted @LlunaCatalana3

Us imagineu que ara el Tsunami fa també una convocatòria a l'aeroport, i una al port, i una a les terres de l'Ebre, i una altra a la frontera andorrana, i una Lleida, etc, etc???

No puc anar al nord però si la festa és a prop m'hi podré acostar. Si se'n fan a molts llocs a l'hora no és podran tancar totes. En aquest cas divideix i venceràs pot ser favorable.

0
9
14

Quoted @Holaiquetal

Espanya aïllada per #CatNord amb la crida del @tsunami_dem. Per info, només hi ha un altre pas fronterer x mercaderies i massa de vehicles: al País Basc. Les decisions de Madrid poden aïllar el seu país d'#Europa. O no. I ho saben. Faran bé de reflexionar-hi. #Tsunamidemocratic

Euskaldunak, festa?

0
0
0

Quoted @lo_Mecanic

Tota la Brimo a la Junquera... I si ara tallem les entrades sud i oest ...???? ✊🏽🛠️

És el que penso ... ara un aeroport per rematar ✊🏻✊🏻

0
7
17

Quoted @NatxoJimenezUK

És el que penso ... ara un aeroport per rematar ✊🏻✊🏻 https://twitter.com/lo_mecanic/status/1193856569190080512 …

Si a la festa és a Barcelona m'hi puc acostar.

0
1
2
Els gendarmes estàn al·lucinant amb els mètode subversius del moviment independentista.
Ara el pica Paret 😍
#Tsunamidemocratic 
#junquera

Els gendarmes estàn al·lucinant amb els mètode subversius del moviment independentista. Ara el pica Paret 😍 #Tsunamidemocratic #junquera

255
5K
14K

NECESSITEM contactar amb indepes catalans que dominin ALTRES IDIOMES: noruec, islandès, grec, letó, lituà, estoni, ucraïnès, bielorús, rus, serbo-croat, hongarès, txec, eslovac, romanès, anglès, alemany, francès, portuguès, danès, suec... Si ho ets, escriu-me Si no ho ets, RT!

588
8K
3K

Estaria molt bé que al mateix temps q la Jonquera està tallada, també féssim un aeroport 2.0, més que res per afectar més d'un punt de conflicte a la vegada i tenir els Mossos dividits.

34
290
658
L'Ajuntament esta enderrocant les cases de la cantonada del meu carrer. Tots els sostres són d'uralita vella i desgastada. Però ells a cops la trenquen. L'ARRENQUEN sense miraments. La deixen a terra com si res.. als veïns no ens han comunicat res... Això és normal?

L'Ajuntament esta enderrocant les cases de la cantonada del meu carrer. Tots els sostres són d'uralita vella i desgastada. Però ells a cops la trenquen. L'ARRENQUEN sense miraments. La deixen a terra com si res.. als veïns no ens han comunicat res... Això és normal?

215
1K
360
Next Page