a

a

@SyafiqSalmann

Followers1.3K
Following677

don’t even know myself

Joined on August 01, 2011
@SyafiqSalmann Statistics

We looked inside some of the tweets by @SyafiqSalmann and found useful information for you.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
6 hours
Average replies
287
Average retweets
29960
Average likes
71671
Tweets with photos
25 / 100
Tweets with videos
45 / 100
Tweets with links
0 / 100
Fun Fact

40% of registered Twitter users have never sent a single tweet.

a
9 hours ago
Bro 😂😂😂

Bro 😂😂😂

Bila photographer cakap “k gambar candid satu!” Korang buatlah mcm ni, n stop doing ✌🏼 ✌🏼✌🏼

Bila photographer cakap “k gambar candid satu!” Korang buatlah mcm ni, n stop doing ✌🏼 ✌🏼✌🏼

149
11K
16K

Quoted @naztheyoung_

Aku semalam jalan la nak pi kedai beli barang, lepas tu nampak la sorang brader ni, tengok dia angkat pinggan nak basuh, lepas tu aku pandang la kaki dia, kasut sketcher siellll!!! One piece pulak tu!! Bapak ah kau kerja basuh pinggan je do, camna kau dapat beli sia???!!

Aku semalam jalan la nak pi kedai beli barang, lepas tu nampak la sorang brader ni, tengok dia angkat pinggan nak basuh, lepas tu aku  pandang la kaki dia, kasut sketcher siellll!!! One piece pulak tu!! Bapak ah kau kerja basuh pinggan je do, camna kau dapat beli sia???!!

“Hai orang-orang yang beriman, janganlah sekumpulan orang laki merendahkan kumpulan yang lain, boleh jadi yg ditertawakan itu lebih baik dari mereka. Dan jangan pula sekumpulan perempuan merendahkan kumpulan lainnya, boleh jadi yg direndahkan itu lebih baik.” (QS. Al Hujurat: 11)

21
3K
4K
a
2 days ago
“Ayah, mak bagi kahwin lagi satu”

“Ayah, mak bagi kahwin lagi satu”

Al fatihah to myself. I'm not dead. I'm just so damn lazy , stupid and ugly most of the time

14
29K
29K
ali
3 days ago
My cat is smarter than yours😤

My cat is smarter than yours😤

1K
181K
458K
Tiny girl said “mom hold my damn jacket let me show this man how its done”

Tiny girl said “mom hold my damn jacket let me show this man how its done”

79
35K
103K

i bought my friend 4 pregnancy tests .. they all came out positive & now she crying .. she gon ask me “how tf am i going to afford to feed 4 kids”

1K
69K
394K
WHERE WAS THIS VID WHEN I WAS IN HIGH SCHOOL

WHERE WAS THIS VID WHEN I WAS IN HIGH SCHOOL

978
85K
161K
a
2 days ago

Quoted @Adel44L

Sco pa tu manaa :

Sco pa tu manaa :

aku tak tau kenapa tapi ada orang panggil ni cium 🤔

Heung Min-Son scored one of the most disgusting goals you'll watch all season. 80 yards, 12 seconds, 6 players, 1 wondergoal. Absolutely unreal.

Heung Min-Son scored one of the most disgusting goals you'll watch all season. 80 yards, 12 seconds, 6 players, 1 wondergoal. Absolutely unreal.

249
14K
28K

azmi

308
4K
3K
HAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAH 😂 Che Ta Che Ta, hahaha! RT

HAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAH 😂 Che Ta Che Ta, hahaha! RT

186
34K
26K
a
3 days ago

ah kena scammed rm4 tahi tul

0
0
0
1%
7 days ago
Stop vape gais!!

Stop vape gais!!

400
7K
5K
Hello guys. Kindly please say a short prayer for this baby okay? Walaupun tak kenal pun, this baby is one of us no matter what..

RT RT RT korang. 😢
3

Hello guys. Kindly please say a short prayer for this baby okay? Walaupun tak kenal pun, this baby is one of us no matter what.. RT RT RT korang. 😢

6
15K
7K
ً
5 days ago
RT if you baby lover.

RT if you baby lover.

38
15K
11K
"I got you, baby."

"I got you, baby."

45
7K
11K
retweet to bless someone's timeline 😍

retweet to bless someone's timeline 😍

164
51K
55K
Level of trust

Level of trust

428
39K
121K
Next Page